Advies en mediation Amersfoort

Advies en mediation in Amersfoort, wat houdt dat in en wat zijn de voordelen? Voor een ieder die te maken krijgt met een echtscheiding zijn er vrijwel altijd bepaalde noodzaken die zo snel en goed mogelijk benaderd moeten worden. Maar, wat een scheiding bovenal kenmerkt en alle zaken, rand- en hoofdzaken, zijn de emoties die gepaard gaan met de echtscheiding.

Een scheiding is een zware tijd. Tenslotte zult u afscheid moeten nemen met iets wat ooit zo vanzelfsprekend leek en toch zeker een constante gedurende uw hele leven zou moeten zijn. Advies en mediation in Amersfoort zijn dan middelen die u en uw voormalig partner kunnen toepassen om deze moeilijke tijd zo goed mogelijk te doorstaan en waarbij de belangen van alle partijen zo goed mogelijk benaderd worden. De keuze voor advies en mediation in Amersfoort maakt het dat u een zware tijd gelijktijdig kunt zien als een frisse start.

direct-contact-blokland

De keuze voor advies en mediation Amersfoort

Advies en mediation in Amersfoort houdt in dat u onder begeleiding van een advocaat op zoek gaat naar antwoorden op moeilijke vragen die voortkomen uit een echtscheiding. Wie krijgt het ouderlijk gezag, de inboedel en hoe zit het met de alimentatie? Moeilijke vragen die extra belast worden door de vele emoties die ook voortkomen uit een scheiding.

Het spreekt voor zich dat de emoties, hoe begrijpelijk ook, vrijwel altijd een soepel proces tegenwerken. Hoe verschillend dit zich ook kan uiten; woede, verdriet en bijvoorbeeld teleurstelling, er zullen moeilijke keuzes gemaakt moeten worden. Het maken van de juiste keuze dankzij advies en mediation in Amersfoort kan voor u en uw voormalig partner het verschil maken. Waar u op zoek bent naar een soepel proces en een frisse start, kan een heldere blik van een mediator het verschil maken nu en in de toekomst. Advies en mediation in Amersfoort is het alternatief voor de traditionele rechtsgang kan komen kijken bij een scheiding, die het voordeel kan betekenen voor alle betrokkene.

Op naar een nieuwe start

Dat een scheiding een moeilijke tijd betekent zal duidelijk zijn. Toch valt het overduidelijk te stellen dat het ook een nieuwe start een nieuw begin betekent. Zoals men zegt: een goed begin is het halve werk. Bij mijn advocatenbureau wil ik u graag bijstaan met advies en mediation in Amersfoort.

Actief sinds 1981 als advocaat en met een specialisatie in familierecht beschik ik over de kennis en de ervaring die het onderscheid kan maken als het aankomt op advies en mediation in Amersfoort. Echter begrijp ik bovenal het belang om ook ruimte en tijd te maken voor het menselijke aspect; een luisterend oor.

Samen op zoek naar het juiste pad om te bewandelen. Dankzij advies en mediation in Amersfoort geef ik u en uw voormalig partner de handvaten en de middelen om samen tot de juiste oplossing te komen. Eerlijk en redelijk behartig ik de respectievelijke belangen.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen als het aankomt op advies en mediation in Amersfoort? Neemt u gerust contact op om samen uw mogelijkheden te bespreken.