Advocaat

Advocatenkantoor mr. Th.A.H. van Blokland is een kantoor met één advocaat, mr. van Blokland. Ik word ondersteund door een secretaresse. In 1981 ben ik als advocaat begonnen in Amersfoort. Inmiddels heb ik een naam op te houden in Amersfoort en omstreken.

Jarenlang heb ik allerlei verschillende soorten zaken behandeld. Inmiddels Inmiddels leg ik mij sinds nu bijna twintig jaar toe op het familierecht en nu bijna uitsluitend op echtscheidingen, echtscheidingsbemiddeling (mediation), zaken over een omgangsregeling met kinderen, alimentatie en ouderlijk gezag. Daarnaast behandel ik ook wel zaken over naamswijziging, adoptie, ontkenning of erkenning vaderschap en ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing.

In het verleden heb ik in Amersfoort met andere advocaten samengewerkt. Sinds 1995 werk ik alleen. Het voordeel daarvan is, dat ik flexibel kan zijn: het maken van afspraken en het onderhouden van contacten is niet aan strakke regels gebonden. Ook kunnen de kosten lager blijven dan bij veel andere kantoren.

Als advocaat probeer ik gemakkelijk toegankelijk te zijn voor u als cliënt. Ik denk met u mee, geef zoveel mogelijk ondersteuning en (bij voorkeur praktisch) advies. Het doel is om u door een zaak heen te helpen, die bijna nooit plezierig is. Ook met het oog op een resultaat, dat voor u het beste werkt.

Uw zaak is mijn zorg!