Een echtscheiding is altijd moeilijk. Naast de emotionele kant zal er juridisch gezien ook het één en ander geregeld moeten worden. Behalve het verdelen van bezittingen en schulden, kan er ook sprake zijn van een erfenis en een opgebouwd pensioen. Allemaal zaken waarover u afspraken zult moeten maken. Zijn er kinderen in uw huwelijk, dan zult u wellicht te maken krijgen met alimentatieplicht in Amersfoort.

Het moeten betalen van alimentatie is niet leuk, maar u wilt het beste voor uw kind(eren) en zult ook wettelijk gezien alimentatieplicht in Amersfoort hebben. Naast alimentatieplicht in Amersfoort met betrekking tot kinderen, kan het zijn dat uw ex-partner ook alimentatie verlangt voor zichzelf. Dit is mogelijk als uw ex-partner zelf over te weinig middelen beschikt om in de kosten voor levensonderhoud te voorzien. U zult er niet om staan te springen uw ex-partner alimentatie te betalen, echter ontkomt u niet altijd aan deze vorm alimentatieplicht in Amersfoort.

direct-contact-blokland

Samen tot een oplossing komen

Voor hulp bij uw echtscheiding en alimentatieplicht in Amersfoort vertrouwt u op een goede advocaat. Met mijn ruime ervaring – ik werk sinds 1981 als advocaat – en daarnaast mijn kennis, ben ik in staat u in deze moeilijke periode terzijde te staan. De pijn en het verdriet kan ik niet weg nemen, wel bied ik een luisterend oor en zal er alles aan doen de juridische kant met betrekking tot alimentatieplicht in Amersfoort zo goed en vlot mogelijk voor u af te handelen.

Of de alimentatieplicht in Amersfoort ook voor u geldt, zoeken wij samen uit. Het kan namelijk ook zijn dat u geen alimentatieplicht heeft, maar dat u juist recht heeft op alimentatie van uw partner. Dit kan het geval zijn wanneer niet uw ex-partner, maar u zelf, de zorg zal (blijven) dragen voor uw kinderen.

In het geval dat u wel alimentatieplicht in Amersfoort heeft, zal er overeenstemming moeten komen over het te betalen bedrag. Het door uw ex-partner geëiste bedrag, kunt u niet reëel vinden. Het eens worden over alimentatie kan, net als het eens worden over andere zaken, erg lastig zijn. Doordat ik van uw (financiële) situatie op de hoogte ben, kan ik namens u hierover onderhandelen en tot een eerlijk bedrag komen, dat niet alleen uw ex-partners goedkeuring kan wegdragen, maar zeker ook die van u. Uiteraard zijn uw kinderen in deze hele kwestie het belangrijkste! Voor alimentatieplicht in Amersfoort, maar ook voor alle andere juridische zaken omtrent een echtscheiding, kunt u bij mij terecht.

Tevredenheid voor alle partijen

Indien het voor u beiden mogelijk is samen aan tafel te zitten, dan kunt u ook samen met mij uw echtscheiding en alimentatieplicht in Amersfoort regelen. Het voordeel van samen één advocaat in de arm nemen, is dat dit vaak sneller gaat. De lijntjes zijn korter en er hoeft niet steeds tussen twee advocaten onderhandeld te worden. U hoeft niet bang te zijn dat u dan aan het kortste eind trekt, ik zal er altijd zorg voor dragen dat beide partijen tevreden uit elkaar gaan. U zult ervaren dat wanneer u samen aan tafel zit, u soms tot hele mooie oplossingen komt, waar u anders niet aan gedacht zou hebben. Uw alimentatieplicht in Amersfoort regelen, hoeft dus niet per se een ingewikkeld en langslepend proces te zijn.

Ook al gaat het bij alimentatieplicht in Amersfoort ‘maar’ om geld, het is wel geld dat voor u beiden belangrijk is voor de opbouw van u leven na de scheiding. Voor alle zaken omtrent echtscheiding en alimentatieplicht in Amersfoort en omstreken bent u bij mij aan het juiste adres.