Een echtscheiding is meestal een pijnlijke en verdrietige aangelegenheid. U heeft besloten niet meer samen verder te gaan. Het is dan zaak de juridische kant hiervan voor alle partijen vlot en gunstig af te handelen. Om deze zaken te kunnen regelen zult u een advocaat nodig hebben. Hiervoor zult u uiteraard bijgestaan willen worden door de beste advocaat familierecht die er is.

direct-contact-blokland

Mijn naam is Mr. Th. A. H. van Blokland en dankzij mijn jarenlange ervaring – ik ben al sinds 1981 werkzaam als advocaat – mag ik mij de beste advocaat familierecht noemen. Ik denk met u mee en heb mij gespecialiseerd in het familierecht. De beste advocaat familierecht bemiddelt u op alle gebieden die bij een echtscheiding komen kijken. Ik bemiddel dus ook niet alleen bij de verdeling van bezittingen en schulden, maar ook bij zaken als alimentatieplicht- en recht, omgang en ouderlijk gezag. U wilt immers op al deze gebieden bemiddeld worden door de beste advocaat familierecht.

Alles goed geregeld

Omdat er meestal een moeilijk tijd vooraf gaat aan een scheiding, is het van belang – zeker voor eventuele kinderen – de scheiding zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Hiervoor neemt u uiteraard de beste advocaat familierecht in de armen. U kunt het als ouder moeilijk vinden het ouderlijk gezag te moeten delen met uw ex-partner. In sommige gevallen vraagt u zich misschien af of uw ex-partner wel in staat is uw kinderen te bieden waar zij recht op hebben. Andersom kan het natuurlijk ook zijn dat uw ex-partner aan uw kunnen twijfelt met betrekking tot de opvoeding van uw kinderen. In beide gevallen zoek ik, de beste advocaat familierecht, samen met u naar de oplossing waar uw kinderen het meeste baat bij hebben. Het is immers van het grootste belang dat zij zo min mogelijk hinder ondervinden van de scheiding, die is voor hen al verdrietig genoeg.

Als de oplossing ligt in gedeeld ouderlijk gezag, dan zal er een omgangregeling vastgelegd moeten worden. De beste advocaat familierecht zal ook hierbij bemiddelen. Wat altijd meespeelt bij het opzetten van omgangsregeling is het woonadres van beide ouders. Vaak is het namelijk voor de kinderen van belang dat zij naar hun huidige school en (sport)verenigingen kunnen blijven gaan. Daarnaast kan het zijn dat de kinderen de meeste tijd door zullen brengen bij de partner die het minste werkt. De beste advocaat familierecht zal hierover met u in gesprek gaan en zo uw wensen achterhalen. Deze wensen zal ik zoveel mogelijk respecteren, al mag het duidelijk zijn dat het welzijn van de kinderen voorop staat.

De beste advocaat familierecht voor de beste oplossing

U en uw ex-partner kunnen ieder een eigen advocaat in de arm nemen om deze zaken te regelen. Maar de beste advocaat familierecht kan ook voor u beiden bemiddelen, als het voor u mogelijk is samen aan tafel te zitten. Dit heeft als voordeel dat de lijntjes kort zijn en er niet onderhandeld hoeft te worden tussen twee advocaten. Vooral dit laatste spaart veel tijd uit, de scheiding kan vlotter geregeld zijn dan u misschien denkt. Ook zullen er misschien oplossingen op tafel komen, waar u anders niet aan gedacht zou hebben. Als beste advocaat familierecht zal ik wellicht ook naar een andere aanpak kijken dan u voor ogen heeft. Dit doe ik uiteraard in het belang van de kinderen. Voor de beste advocaat familierecht hoeft u niet verder zoeken, die heeft u bij deze gevonden.