Ondanks de moeilijke tijd bij een scheiding is het mogelijk om er samen in Amersfoort toch uit komen dankzij mediation. Een echtscheiding is voor iedereen een zware, pijnlijke en moeilijke tijd. Los van de vaak zware emotionele last worden u en uw voormalige partner geconfronteerd met de nodige zaken die goed geregeld dienen te worden.

Mediation voor u in Amersfoort kan dan een uitkomst zijn. De vele redenen waarom mensen ervoor kiezen om een echtscheiding aan te gaan zijn te talrijk om op te noemen. Wat echter vrijwel altijd voorkomt is een gespannen verhouding tussen de voormalige partners. Een strijd die voor kan komen bij een scheiding heeft zelden tot nooit een voordelige uitkomst voor de betrokkenen. Dankzij de mogelijkheid tot mediation in Amersfoort bestaat er gelukkig een mogelijkheid om er toch samen uit te komen. Advocatenbureau Mr. Th. A.H. van Blokland biedt u de mogelijkheid tot mediation in Amersfoort. Voorop staat hierbij dat de belangen van iedere betrokkene zo goed mogelijk vertegenwoordigd worden en de scheiding een zo goed en soepel mogelijk verloop zal kennen.

direct-contact-blokland

Maakt u ook gebruik van mediation in Amersfoort

Mediation in Amersfoort heeft als doel om samen tot een oplossing te komen die, gezien het alternatief, beide partijen sneller en onder betere voorwaarden de kans geeft om een nieuwe start te maken.

Niks menselijks is vreemd. De emoties die voortkomen uit een echtscheiding zijn hoe begrijpelijk ook vaak tegenstrijdig met de te behalen doelen. Haat en nijd zijn nooit goede raadgevers en verdriet kan het voor de hand liggende verbergen.

Als men deze emoties afzet tegen de noodzakelijke juridische procedures, de verdeling van de inboedel en bijvoorbeeld de alimentatie, zal men zelden op eigen benen tot de juiste keuzes komen. Dat is begrijpelijk, vooral als u nagaat dat de onderlinge belangen vaak rechtstreeks tegen elkaar ingaan. Een mediation in Amersfoort kan dan het alternatief zijn voor een emotioneel, juridisch en financieel zwaar belastend proces.

De ervaring die ik met u wil delen

Als het dan gaat om een mediation in Amersfoort dan wilt u dat dit op vakkundige en ervaren wijze wordt begeleid. Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Actief als advocaat sinds 1981 beschik ik over ruime ervaring. Met een specialisatie in familierecht heb ik meer dan genoeg inzicht om tijdens de mediation in Amersfoort tot een uitkomst te komen die alle partijen evenredig en naar behoren zal bekoren.

Een echtscheiding betekent een nieuw leven starten. Een goed begin is het halve werk. Een cliché dat bewezen is.

Mediation in Amersfoort geeft u en uw voormalig partner de middelen en de handvaten om deze frisse start zo goed mogelijk in gang te zetten. Ik zal tijdens de mediation in Amersfoort altijd bereikbaar zijn; een luisterend oor is een vanzelfsprekendheid.

Zoekt u ook een pad in uw echtscheiding die meer biedt dan een moeizaam juridisch proces en zoekt u een advocaat die naast de kennis en ervaring ook de menselijke kant in acht neemt? Neem gerust contact op om te ontdekken wat ik voor u kan betekenen als het aankomt op mediation in Amersfoort.